*خانه شطرنج ساری خانه همه شطرنج بازان ایران*

بخوانید و عبرت بگیرید مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط saye   
یکشنبه, 04 بهمن 1388 ساعت 01:03

خدا عاقبت این اقا رو بخیر کنه معلوم نیست از این همه دروغ چه عاید او می شود ؟از شطرنج مازندران جز ویرانی باقی نمانده. متاسفانه سیمای مازندران در برنامه ورزش ما این با این اقا مصاحبه می نماید در حالی که معلوم نیست بیت المال مسلمین چرا برای کسی که از کار برکنار شده است اینطور خرج می شود.چندین نفر از کسانی که مورد خطاب اقای سعیدی بودند با برنامه تماس گرفتند که بتوانند از خود دفاع کنند ولی متاسفانه اقای اکبریان و نیز مجری برنامه اقای عبدالهاشم پور از این موضوع جلوگیری نمودند .این اقا امد تا توانست دروغ گفت ،تهمت زد و با نشر اکاذیب اذهان عمومی را مشوش نمود گویا در زیر کاسه برنامه ورزش ما نیم کاسه ای است الله اعلم و الا چرا نگذاشتند افراد مورد خطاب پاسخگویی نمایند.و اساسا چه ضرورتی ایجاب می کرد که به یک مدیر برکنار شده فاقد صلاحیت این همه وقت داده شود تا یک تنه و یک طرفه اما با همکاری عده ای به پیش برود ؟اینک شما قضاوت نمائید!

متن کامل مصاحبه جناب اقای دکتر مصطفی سعیدی رئیس هیئت شطرنج استان مازندران( که با موافقت سرپرست ارجمند فدراسیون شطرنج جمهوری اسلامی ایران ،با حکم مقا م محترم مدیریت کل اداره تربیت بدنی استان مازندران از کار برکنار شد)با شبکه 5 سیمای مازندران

*سلام خیلی خوش اومدین

عرض ادب و سلام خدمت شما دارم.بسم الله الرحمن الرحیم.عرض ادب و احترام دارم خدمت جنابعالی و همکاران محترمتان و مردم عزیز و ورزش دوست و پهلوان پرور مازندران.

*خواهش می کنم.اقای دکترسعیدی خوب دیگر ریاست سابق هیئت شطرنج مازندران را باید بگیم و استعفا دادید یا برکنار شدید اقای دکترسعیدی؟

فکر می کنم تنها کسی که شما به عنوان کارشناس ورزشی و دوستانی که تو این بخش هستید میدانید که ما تقریبا 8 ماه گذشته چندین بار استعفامان را خدمت ریاست محترم فدراسیون وقت و به نوعی بعد از اون خدمت مدیر کل تربیت بدنی مازندران اعلام کردیم که ازطریق ،من مقدمتاً عرض بکنم از طریق فدراسیون رسماً مخالفتشون به من اعلام شدش.و با استعفای من موافقت نشده از طریق اداره کل هم ارجاع شده به مجمع عمومی فوق العاده ای که از طریق دستگاه مدیریت دستگاه ورزشی استان ارجاع شده و در مجمع عمومی فوق العاده هم که تقریبا در ماه مبارک رمضان برگزار شده در حقیقت یک جلسه استیضاحی که از قبل طراحی شده بود و با حضور نایب رئیس فدراسیون ،مدیران ارشد اداره کل تربیت بدنی ،نماینده های بازرسی و حراست در این خصوص این مجمع برگزار شد که الحمدالله در اون جلسه با توضیحاتی که من دادم هم نماینده سازمان و دفتر ورزشی استان و همچنین نماینده فدراسیون قانع شدند و در حقیقت در اون جلسه مجددا حکم من تنفیذ شد پس اینکه کار برکناری در کار نبوده و در نهایت طبق ائین نامه هیئت های ورزشی هم جایگاه اداره کل مدیرکل تربیت بدنی هم در برکناری وجود ندارد.حالا

*البته وجود داره دکتر سعیدی.ماده 5 ائین نامه دلالت داره که خب اگر رئیس یک هیئت ورزشی مرتب در حوزه اش نباشه قطعا مشمول تغییرات می شه.ایا فرصت زمانی مثلا به شما دادند که برنامه هاتون رو هماهنگ کنید که بتونید در استان حضور داشته باشید؟

اساس کار مدیریت سازمان ورزش جناب اقای دکتر سعیدلو که بر اساس یک کار سازمانی و یک برنامه وارد موضوع شدند و در حقیقت برنامه های جدی در این بخش

داشتند.که اساس کار ورزش رو بحث فرهنگی می دونستند.و فرهنگ ورزش ارزشی را دنبال کردند و در نهایت تاکید دارند مدیران ورزشی بحث ورزش را به صورت جدی استفاده کنند برای توسعه فرهنگ سلامت در جامعه و نقش علم ودانش رو هم در بحث مدیریت ورزشی تاکید داشتند و در نهایت تاکید دارند که بحث پهلوان پروری فرهنگ پهلوانی و مسائل این چنینی تو جامعه توسعه بدهند.دستگاه ورزش استان هم خودتون می دونید بدون هیئت های ورزشی ضمانت اجرایی خاص خودش رو نداره.

*در حوزه قهرمانی منظورتان ..

در حوزه قهرمانی و حالا بحث همگانی هم میتونه به این سبک باشه.در نهایت هیئت ها بدون حمایت دستگاه ورزش نمیتوانند فعالیت خاص خودشون رو داشته باشد.وظیفه دستگاه ورزش همگانی کردن ورزشه.سلامت جامعه و بتونند محیط ورزش رو با سلامت دنبال کنند.ورود افراد غیر ورزشی و ناسالم به نوعی که لباس پاک ورزش رو آلوده کنند را باید جلوگیری کنند.حمایت از هیئت های ورزشی ،جذب نخبگان و در نهایت بحث های این چنینی را دنبال کنند.وظیفه هیئت ها هم کاملا مشخص است،بستر سازی،روسای هیئت ها باید بستر سازی کنند.در مسیر توسعه قرار بدهند و در مسیر پیشرفت قرار بدهند.هیئت ها رو شناسایی کنند.نخبه ها رو و در نهایت جذب اسپانسر و با حمایت جدی دستگاه ورزش .

* تو کارشون هم همیشه سرکارشون حاضر باشند

دقیقا بحث سرکار.ببینید.ایجاد ساختار هستش.یک هیئت نایب رئیس داره.دبیر هیئت داره.کمیته های مختلفی داره.و باید این تیم کار خودش رو انجام بده و در حقیقت من میخواهم به این نقطه برسم.که من سال گذشته که تقریبا خرداد ماه سال گذشته در مجمع عمومی هیئت شطرنج استان ورود پیدا کردم و با همه مقاومت هایی که در این بخش صورت گرفته دستگاه ورزش استان مقاومت می کرد از حضور من حالا دلیلش هم ...

*کی مقاومت می کرد؟

دلیلش رو نفهمیدم. هنوز البته متوجه شدم.پس از مدت ها که با همه نامهربانی ها و مقاومت که تو این بخش صورت گرفته که ما این کار را دنبال کردیم و با حفظ ادب و احترام

*حتما منظورتان اینه که گزینه مورد نظر...

مورد نظر اداره کل طبق سنوات گذشته در استان های مختلف حالا بحث مازندران بحث خاص خودش رو داره.ولی با حفظ احترام و ادب برای استادم جناب اقای مهندس قدسی رئیس سابق هیئت شطرنج استان که از مدیران موفق و فرهیخته ای هستند که ایشون کارشون رو تبدیل کردند به سیستم اجرایی خودشون و خودشون دراصل در حقیقت یک مدیریت انجام می دادند ما هیئتی رو تحویل گرفتیم که جناب اقای عبدالهاشم پورمن نمی دونم با نبود من این اتفاقات افتاده هیئتی رو تحویل گرفتیم که از داشتن یک دفتر دفتر فاقد حتی یک دفتر هیئت محروم بوده.داشتن تلفن ،فکس حتی سربرگ هم نداشته.تا اینکه

*از اون هیئت های بوده

حالا در حقیقت حالا بحث های خودش رو داره.و در نهایت تا جایی که اصلا شطرنج دراستان و در اداره کل تربیت بدنی جایگاهی رو نداشت.ما بر اساس همین موضوع 2 تا چشم انداز کوتاه مدت و بلند مدت رو برنامه ریزی کردیم.و این کار ما رو سخت تر کرد.با توجه به رای قاطعی که اعضای مجمع و خانواده واقعی شطرنج به من داده

بودند وظیفه من رو به عنوان یک مازندرانی به عنوان کسی که من 4 سال مسئولیت اجرایی در فدراسیون داشتم مشاور عالی رئیس فدراسیون و مسئول امور استان ها بودم و استان های مختلفی رو دیدم می دونید که مهد شطرنج در کشور استان های شمالی هستند.گیلان ،مازندران ،خراسان،اذربایجان ولی متاسفانه مازندران مقام بیست و پنجم رو داشت.این نشان از اینکه

*چه سالی اقای دکتر سعیدی؟

تا سال 86 همچنین راه دوری نیست.و این کار ما رو سخت تر کرد.وظیفه داریم متعلق به این مردمیم وظیفه داریم به این مردم خدمت بکنیم.به عنوان یک مازندرانی که در مدیریت ورزش کشور یا مدیریت اجرایی که مدیون این مردم هستم با دعای این مردم وظیفه دارم از این امکانم استفاده کنم ما اومدیم هیئت استان رو راه اندازی کردیم دفتری رو مشخص کردیم ساختاری هم مشخص کردیم خب نیاز بود به روح تازه ای در شطرنج ما.چون شطرنج مازندران در حقیقت در یک خاموشی کامل بود.ما برنامه ریزی کردیم تشخیص دادیم که نیاز است که باید روح تازه ای ایجاد بشه.روح تازشم با برگزاری مسابقات مختلف خانواده های واقعی شطرنج بدانند که قرار است که در شطرنج مازندران اتفاقی بیافتد.جناب اقای عبدالهاشم پور.بعد از بیست سال ما در شطرنج مازندران دو تیم را در لیگ برتر داریم.از معدود هیئت هایی که در لیگ برتر از مازندران تیم دادند.

*اتفاقا تو بحث لیگ و وضعیتمون تو حوزه قهرمانی شطرنج یک صحبت هایی داریم.اجازه بدید که بعد از این گزارشی که مربوط به شطرنج می باشد و دوستان تهیه کردند و بعد در خدمتتان خواهیم بود.

*اما دکتر سعیدی در مورد بدو ورودتون در هیئت استان خیلی گذرا اینکه حالا اداره کل تربیت بدنی استان مازندران پا فشاری می کرد بر اینکه شما حتما باید در اون مدت زمان مشخصی که تعیین کرده حالا از کار شخصی تون در تهران کمتر کنید.و مسئولیتی که داشتید در تهران وبیشتر به هیئت استان برسید.چنین چیزی صحت داشته؟و ایا تونستید این کار رو انجام بدید یا نه ؟

من برمی گردم به اون موضوع که واقعا ارتقا سطح ما و مقام ما در سطح کشور که نامه و احکامش رو جناب اقای علی ابادی رئیس تربیت بدنی کشور اعلام کردند که از مقام بیست و پنجم ما ارتقا پیدا کردیم به مقام پنجم ایا با عدم حضور امکان داشت ؟

*از بیست وپنجم اومدید پنجم ؟

بله

* در سال 87 ؟

در سال 87 ،سال 88 که هنوز برنامه ریزی نشد و در نهایت این قدم اول

*20 پله صعود داشتید

بله مطلب دوم اینکه ما وظیفه داریم کاری رو انجام دهیم قراره کاری رو انجام بده و در نظر بگیر من وظیفه دارم نه به عنوان یک ستاد باید به شهرستان ها سرکشی کنم حضور من در شهرستان ها به صورت جدی باید باشد که با دیدن شهرستان های موفق ما میتوانیم هیئت موفقی را داشته باشیم.چون هیئت استان یک کار ستادی اصل کار در شهرستان ها انجام می گیره ما باید شهرستان ها رو فعال کنیم به اینجا برسونیم که نخبه ها را شناسایی کنیم بعد در هیئت استان برایشان برنامه ریزی کنیم و این کار رو کردیم مطلب سوم من هم اینکه ایا فقط من سعیدی در هیئت استان حضور ندارم شما به عنوان کارشناس ورزش فکر می کنم بیش از6 هیئت

رئیس هیئت هستند که اصلا سالی یک بار هم مازندران نمی ایند و هیئت هایشان

هم فعال نیست من از شما سوال می کنم

شما از من بیشتر اطلاعات دارید.و بیشتر کارشناستر هستید.

*خواهش می کنم

بر این منظورخواهش می کنم که شما بفرمائید که چندتا رئیس روسای ما سالی یک بار اصلا حضور ندارند.و فعالیت های هیئت هاشون قابل لمس و حتی قابل دیداری و شنیداری نیست و اصلا حرفی از اون هیئت ها وجود نداره.بنا به اینکه خب یک سری ارتباطات خاص با دستگاه ورزش استان دارند.خب ما هم اون تلاش ها را کردیم و فکر می کنم بحثی که در مجمع شروع شد دوستان بناشون رو بر این موضوع گذاشتند و خواهش من این است که از این لفظ استفاده نکنید.عدم حضور من در ماه گذشته به جرئت قسم بخورم رئسای هیئت های چالوس ،نور . امل و چالوس

می دونند که مسابقات ازاد کشوری بود .3 روز من سرپرست مسابقات بودم در نوشهر بین نور و نوشهر بوده .خب جناب اقای ناطق نوری عضو موثر ورزش کشور در مجلس هستند.خب رئیس فدراسیون گفتند ایشون حضور پیدا کردند.خب ما 3 روز مسابقا در نور داشتیم روز چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه.خب این اگر بخواهیم بحث رو دنبال بکنیم.خب عزیزانمون در دفتر ورزش استان اگر اخر هفته را به ماموریت برند 6 روز حساب می شه.ما حساب کردیم که این 3 روزمون رو 6 روز .من جلسه ای رو با دوستانمون در هیئت رئیسه تربیت بدنی هیئت رئیسه شطرنج چالوس داشتم.2 روز هم وقت گذاشتم در امل جلسه ای رو داشتیم.قرار نیست من بیام در دفتر کارم در هیئت استان یا اصلا مجمع مدیریتی دستگاه ورزشی استان اینقدر ازاد هست که یا حساب حضور غیاب من و اونجا داشته باشند و واقعا چه قدر وقت ازاد دارم؟ببینند اونجا هستم یا نه من به دنبال کارم هستم و هدفم هم کارمنه.و خدا شکر می کنم که در مسیری که قدم برداشتم به عنوان یک مازندرانی وظیفه من است هیچ برکناری هم وجود نداره.چون در این قالب نمی گنجه شرایط ما این هستش که ما کارمون رو انجام بدیم

*حالا دکتر سعیدی نمی شه در موردبخش عملکرد تو حوزه قهرمانی بریم و فدراسیون راضی بوده از عملکرد هیئت شطرنج مازندران یا نه؟

*اقای دکتر سعیدی مشکلاتی که اشاره داشتند اقای اسکندری چیه که باعث شد اون شروع طوفانی پایانی خزانی داشته باشد؟

من در ادامه اون بحث عملکردی که فکر کنم جوابتون در ارتباط با

*البته من فکر می کنم بیشتر از 2 تا مسابقه که اقای اسکندری

من عرض می کنم در ارتباط با این موضوع اولا اینکه طبق سوابقی که در فدراسیون وجود داره و ما پیگیری کردیم در طول 20 سال اخیر 2 نوع مسابقه حالا کشوری یا نیمه کشوری برگزاری شده ما در دقیقا همین طور که ایشون فرمودند در 10 ماه اول سال 87 ورود کردیم ما 8 مسابقه کشوری را در مازندران داشتیم.در کنار اعزام هایی که ما دقیقا 20 اعزام را در سال داشتیم.در تمامی مسابقات کشوری

*بین المللی هم داشتید؟

عرض می کنم خدمت شما.مسابقات کشوری رو ما مسابقه نیمه نهایی قهرمانی کشور ،برق اسا قهرمانی کشور، سریع قهرمانی کشور 3 مسابقه معتبر بوده.انتخابی تیم ملی بود.بحث دوم ما مسابقات رده های سنی قهرمانی کشور که معتبر ترین مسابقه در تقویم فدراسیون است مسابقات چهارم ما مسابقات میزبانی لیگ برتر کشور بوده که با حضور تمامی داشته های شطرنج کشور استاد قائم مقامی،الشن مرادی،مرتضی محجوب همه داشته های شطرنج کشور حضور پیدا کردند در مازندران و در حقیقت گل سرسبد این مسابقات مسابقات بین المللی فجر

بانوان بوده که از سوی فدراسیون شطرنج از سوی فدراسیون جهانی فیده تقدیر شده از هیئت استان از بابت برگزاری این مسابقات.هدف ما هم این بوده که یک روح تازه ای را به شطرنج مازندران وارد کنیم .علاقه مندان وارد صحنه شطرنج بشوند .اسپانسرها و مسائلی این چنینی که ما می بینیم که الان دقیقا پای اساتید بزرگ به مازندران باز شده.احسان قائم مقامی هر 2 هفته یک بار در مازندران است.شهرستان های ما مسابقات داخلی خودشان را دارند.

*احسان قائم مقامی می اد؟

بله .مسابقات رسمی دارند.به صورت هفتگی جوایزی را درنظر می گیرند.خب هدف ما این بوده .ما اصلا کار دیگری نداریم.وظیفه ماست که این عزیزان بیان در استان و یک روح تازه ای برقرار بشه.

*راجع به اختلاف ها صحبت کنید.

اجازه بدید گزارشمون رو هم داشته باشیم.حداقل این شائبه ایجاد نشه که عدم حضور ما نتونست فعالیت ایجاد کنه.

*اقای دکتر سعیدی در مورد این اختلاف هایی که وجود داره وجریان نامه ای که شما نوشتید برای اداره کل تربیت بدنی و تقاضای عزل 7 تا از روسای هیئت های شهرستانی کردید اگر توضیح بفرمائید ممنون میشم.

من یک اجازه یکی دو دقیقه ای می خوام که ادامه فعالیتم رو در عرض دو دقیقه عرض می کنم خدمت شما.عرض کردم لیست مسابقات که در نهایت این حرکت رو به رشد را داشتیم.تا فروردین ماه امسال و تشخیص دادیم و برنامه ریزی کردیم یک تیم کاری که حالا دیگه بهانه ای وجود نداره حالا باید بریم تو شهرستان ها حرکت کنیم.شهرستان ها و روسای هیئت هامون رو سامان بدیم و شهرستان هامون رو سامان بدیم.همان طوری که خبر دارید اقای دکتر سعیدلو خب یه برنامه ریزی کردند در فاز اول روسای فدراسیون ها رو و فدراسیون ها رو سامان دادند . بعد از اون برنامه ریزی کردند درحوزه ادارات کل رو برنامه ریزی کنند و مدیریت بکنند ما هم در فاز اول این بود که حرکت جدی رو به جلو داشته باشیم و بریم شهرستان ها طبق اماری که در حقیقت خود من با روسای تربیت بدنی شهرستان ها هماهنگ کرده بودم اینکه من به طورمتوسط در طول 18 ماه اخیر من به تمامی شهرستان ها بیش از چندین با رسر زدم یعنی فکر می کنم اگر با عدم حضورمن این اتفاق افتاد قضاوتش با شما و مردک ورزش دوست و پهلوان پرور استان من حداقل 5 بار تا 7 بار به شهادت ریاست محترم تربیت بدنی امل هیئت تعطیل امل را احیا کردم.من به تمامی شهرستان ها بیش از 5 بار ورود کردم این رو عرض بکنم مطلب دوم این است که ما با برنامه ریزی که انجام دادیم حضور در شهرستان ها با رتبه بندی که انجام دادیم به جایی رسیدیم که شناسایی کردیم بیش از 7 شهرستان با مشکلات خاص روبرو است خب بنا رو بر این گذاشتیم که بادوستان وارد رایزنی بشیم.عضو هیئت رئیسه بشن نفرقدرتمند و قوی تری رو برای این کار بذاریم خب 3 تا از شهرستان ها استقبال کردند.از 7 شهرستانی که من از اقای مدیر کل درخواست کردم که تغییر پیدا کنه 3 تا شهرستانش رو ادارات تربیت بدنی شهرستان مقاومت کردند

*4 تای دیگر چی؟

بقیه سامان داده شدند ارتقا پیداکردند برنامه ریزی شدند و در حقیقت حرکت رو به رشدشون را داشتند ولی 3 تا شهرستان رو من خدمت اقای مدیر کل رسیدم و اشون خواهش کردم که اقا طبق مستنداتی که وجود داره روسای ادارات تربیت بدنی 3 شهرستان مقاومت می کنند در ارتباط با تغییر

*اسم این شهرستان ها چیه؟

اجازه بفرمائید وارد این بحث نشیم که حفظ حرمت برای این عزیزان بشه ولی النهایه با توجه به مستنداتی که داشتیم تخلفات مالی و تخلفات اداری و سهل انگاری در کار این 3 تا شهرستان رو خدمت اقای مدیرکل خدمتشون رسیدیم.ازشونخواهش کردیم.

*حالا اقای دکتر شما همین جوری هم نمیتونید رئیس شهرستان رو عوض بکنید!

نه قانون به ما میگه که ما باید با تعامل با رئیس تربیت بدنی شهرستان مستند رو ادامه بدیم

*جلسه می ذاشتین یا تحکمی داشت درخواست شما

نخیر ما جلسات اول و دوم و سوم ما حضوری بود دوستانه بوده اول با رئیس هیئت شهرستان بعد با رئیس تربیت بدنی و مسائل این چنینی و متاسفانه خیلی جالب بود که نامه محرمانه ای که در ارتباط با یکی دو تا از رئیس هیئت ها من به رئیس تربیت بدنی زدم کپی نامه محرمانه و مستندات ما دراختیار فرد متخلف قرار گرفت.این جای تاسف داره که این اتفاق افتاده ولی النهایه از رئیس تربیت بدنی خواستیم بالاترین مقام مدیرکل محترم خواستیم

*یعنی تخلف برای شما محرز شده بود ؟

بله مستندات که از سوی حراست اداره کل و بازرسی اداره کل تربیت بدنی تایید شده (کاغذی را نشان می دهند)و بیش از چند بار به رئیس محترم مدیر کل محترم داده شد.النهایه من اینو می خوام عرض بکنم که بعد از اینکه ایناتفاق افتاد دیدیم که هیچ حرکتی نشد خب منجر شد به اینکه دیدیم که خب قرار نیست هیچ اتفاقی بیفته ما وظیفه ای داشتیم کارمون رو انجام بدیم بیشتر از اینکه ظاهرا مخل اسایش بعضی از دوستانمون که متصل با دستگاه ورزش استان هستند هستیم.استعفا دادیم بعد ازاستعفا خب اقای پریچهره ارجاع داد به سیستم.بعد از اینکه اقای سعادتمند دوست عزیزمون اقای سعادتمند جا داره ازشون جدا ازشون تشکر کنم از ایشون و اقای کاردگر که در طول این مدت نهایت همکاری رو در حیطه وظیفه ای که به ایشون تحول شده واگذار شدع ما این کار رو انجام دادیم

*معاونت توسعه ورزش قهرمانی

بله ایشون نهایت همکاری رو با ما کردند و قبل از جلسه مجمع ایشون اعلام کردند اگر مجمع قانع شده و در نهایت به یه اجماعی رسیدند که تنفیذ حکم شما شد ما ان درخواستی که شما دارید رو انجام می دیم که متاسفانه بعد از ان هم هیچ اتفاقی نیفتاد.مطلب دومی که داشتیم واقعا البته اینو عرض می کنم خدمتتون همچین دعوایی تو شطرنج همچین اتفاقی وجود نداره 3 نفرند قربان

*اپوزسیونی که مطرحه 3 نفرند؟

3 نفر 4 نفر چون وابسته به دستگاه ورزش استان هستند متاسفانه هیاهوشون و دعواشون زیاده اتفاقی وجود نداره اختلافی مجود نداره من می تونم به جرئت اینجا عرض بکنم

*این وابستگی به اداره تربیت بدنی کل استان مازندران یعنی چی اقای دکتر؟

یعنی من به عنوان رئیس هیئت استان حرف من شنیده نمیشه ولی یک نفر حرفش خیلی جدی جلسات خاص در دفتر ورزش استان داره نمی فهمم یعنی چی ؟شما به عنوان کارشناس ورزش بفرمائید

*خواهش می کنم

مطلب دوم اینکه

*فرصت برای پاسخگویی دوستان هم هست

بله من باید این موضوع رو عرض بکنم من یک طرفه وارد این موضوع نشدم ما در

جلسه در مجمع عمومی فوق العاده ما همه این موارد رو بحث کردیم کاملا جناب

اقای سعادتمند جناب اقای کوچکی به عنوان رئیس بازرسی کاملا در جریان هستند

*اون 7 نفری که بودند چند نفرشون الان هستند توی شطرنج ؟غیر از اون 3 نفر میشن 4 نفر.اون 4 نفری که سامان دهی شدند درشهرهای مختلف

3 نفرشون هیچ تغییری پیدا نکردند و با قوت دارند به تخلفاتشون ادامه میدن و مورد حمایت اداره کل هم هستند موضوع بعدی هم که وجود داره که من متاسفم از این بابت اینه که ما طبق ماده ایین نامه سازمان تربیت بدنیاماکن ورزشی باید به بخش خصوصی برای استیجاری در اختیارشون قرار بگیره ما جلسه ای با جناب اقای علی ابادی داشتیم هیئت رئیسه فدراسیون در خواست کردیم با توجه به اینکه خانه های شطرنج سراسر کشور از محل اعتبارات فدراسیون ساخته شده باید به فدراسیون برگرده به هیئت ها برگرده اقای کیومرث هاشمی معاون سازمان وقت ایشون دستوری رو به اداره کل استان دادند البته براساس درخواست ما که به عنوان دو تا استان قرار بود پایلوت بشه من به عنوان یک وظیفه ای که برای استان خودم از امکانات خودم استفاده کنم این کار رو انجام دادم.

*لابد مشمول این قانون نشید.

متاسفانه در تاریخ 26/6/87 ، دستور اقای کیومرث هاشمی به اداره کل تربیت بدنی ابلاغ شده که این ساختمان در اختیار هیئت استان قرار بگیره خیلی جالب اینه که این ساختمان بعد از 2 ماه بدون توجه به این نامه ترک تشریفات به شخص دیگری واگذار شده بهقیمت 2 سال قبل خب یعنی این قانون مندی نبود من به عنوان قانون مند

*نامه دستوریه؟

بله بله کاملا دستوریه:خواهشمند است دستورفرمایند خانه شطرنج استان مازندران را در اختیار هیئت استان قرار گیرد یعنی چی؟ما هم درخواست

*الان در اختیارکی هست ؟

ترک تشریفات در اختیار یکی از عیئت های شهرستانی است که شرایط خاص خودش رو داره

*شهرستان ساریه؟

بله موضوعی که وجود داره من یک نکته دیگر هم عرض میکنم که دوستان اعلام کردند که من برکنار شدم در تاریخ 16/10/88 دو روز بعد از انتصاب دوست عزیزم جناب اقای مهندس کامبوزیا به عنوان سرپرست فدراسیون من ازشون خواهش کردم دلیل استعفای من مشکلاتی که در برتانه ریزی مدیریت استان وجود دارد و به استناد نامه استعفایی که 4 ماه قبل اعلام کردم ایشون در تاریخ 18/10/88 دو بعدش با اصرار من موافقت کرد و رسما طی نامه ای که خدمت شما هست(کاغذی را نشان می دهد)من در تاریخ 18/10/88 با استعفای من موافقت شده .

*اعلام برکناری شما کی بوده؟

دقیقا فکر کنم بیست و ششم بوده خیلی جلبه برای مناز اون بابت که حالا در حضور

*البته فرصت برای پاسخگویی دوستان هست که اگر مسئول ورزشی استان تمایلی دارند برای اینکه صحبت بکنند حتما ما در خدمتشان خواهیم بود در مورد شطرنج مازندران خیلی صحبت شده و 2 ،3 دقیقه ای مونده برای جمع بندی وقت را در اختیار شما بذارم .ببخشید مشاور فدراسیون کماکان هستید؟

حالا فعلا استعفامون رو خدمت اقای کامبوزیا دادیم که نیاز به برنامه جدید داریم .خدمت شما عرض بکنم همان طوری که دوست عزیزم جناب اقای اسکندری ریاست سازمان لیگ فرمودند شروع طوفانی بود شروع با برنامه ای بود بله در 5 ،6 ماه گذشته واقعا ما خسته شده بودیم از همه بحث ها و البته در قالب 4 ،5 نفر همچین

اتفاق خاصی هم نیفتاده و بر همین اساس یه مقدارفکر میکنم فیتیله کار رو کشیدیم پایین که حداقلش شائبه ایجاد نشه.من می خوام اینو عرض کنم که سال گذشته در همین موقع ها قول داده بودم که من شطرنج رو به یک جایگاه واقعی خودش برسونم با همه مشکلات و معضلاتی که بوده واقعا هفته ای 4 روز تمام وقت من وارد در مجموعه هیئت بودم به شهادت همه این عزیزان که تمام وقت از صبح تا ساعت پاسی از شب ورود کرده بودم وکارهامو انجام داده بودم نتیجه اش این شدش که ما سال گذشته خانم غایبی قهرمان جهان شرکت کرده و مقامی رو اورده ،اقای ارین غلامی امسال به عنوان ما کاری نکردیم برای این بچه ها فقط تونستیم اون شرایط رو فراهم کنیم ارتباط برقرار کنند با فدراسیون و مربیان بزرگ و مسائل این چنینی ما کاری نتونستیم واقعا بکنیم شرمنده این عزیزان هستیم.دکتر سوادکوهی قهرمان جهان پیشکسوت جهان مقام خاص خودش رو اورد کسب مقام 5.

در بخش بانوان و اقایان در المپیاد گذشته این نوید رو هم بدم با علم به اینکه من امسال استعفا کرده بودم حدودا 15 روز گذشته ترتیب اعزام تیم رو برای مسابقات المپیاد امسال چه در بخش بانوان و چه در بخش اقایان داریم و این خبر رو امروز من پیگیری کردم و واقعا ساپورت این کار رو دنبال کردم.اینکار رو دنبال کرده بودم بچه های ما در 2 بازی یک بازی رو بردند و یه بازی رو مساوی کرده بودندحالا ان شاا... فکر می کنم به عنوان حسن ختام این برنامه ما در شطرنج مازندران حداقل ما چهار مقام رو چهار مدال رو در المپیاد امسال داشته باشیم در نهایت من اینو می خوام عرض کنم مجوز 17 خانه شطرنج رئ برای مازندران گرفتیم در 5 شهرستان زمینش را تحویل گرفتیم که مستنداتش کاملا وجود داره.15 خانه شطرنج مدرسه شطرنج در مازندران در مازندران یک مدرسه شطرنج وجود داشت ظرف 8 ماه 15 مدرسه شطرنج را مجوز دادیم فعالیت ما دلیل بر این بوده که رویدادی بوده من 2 تا مطلبکوچولو عرض بکنم ما بسترکامل و خوبی رو برای شطرنج ایجاد کردیم مجوزی که اقای مهندس هاشمی به کلیه شهردارها ابلاغ کردند به عنوان یه دستاورد ماست توافق نامه تقریبا نهایی شده با اموزش و پرورش هم ما کار رو انجام دادیم نهایتا من عذر خواهی می کنم از همه عزیزانمون کسانی که با ما همکاری کردند و ارزوی توفیق و سلامتی می کنم و من درحد بضاعتم کار کردم.

*کسی شک نداره که شما زحمت کشیدید من از همه کسانی که از برای شطرنج مازندران از قدیم الایام کوشش کردند قدر دانی می کنم همین طور از شما.

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 07 بهمن 1388 ساعت 22:27

افزودن نظر

کد امنیتی
Refresh

تبلیغات شما

لیگ برتر کشور

سایت رسمی مسابقات

لیگ برتر استان مازندران

نتایج دور به دور لیگ برتر مازندران

نمایش بازیهای لیگ برتر مازندران

دور اول تا دور سوم

ارتباط با ما